Alumil Albania
Choose your local website
Sistemi minimal me rrëshqitje i izoluar SMARTIA M630 PHOS

Sistemi minimal me rrëshqitje i izoluar SMARTIA M630 PHOS

Përshkrim
 
Sistemi me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS ofron një kontakt minimal në rezidencat bashkëkohore duke kombinuar dizajnin minimal me performancën e lartë termike. Duke ndjekur filozofinë "më pak është më shumë", të gjithë profilet e aluminit mund të fshihen në mur, duke siguruar një ndjenjë të re komoditeti me funksionalitet të lartë dhe siguri më të madhe.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
TRAJTIMI SIPERFAQES
Imitim Druri, Ngjyrat e Anodizimit, Të gjithë lyerjet me pudër
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrejtë insektesh
Dritare me kanat tek me pjesë fikse
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë me rrjetë insektesh
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë & me pjesë fikse xhami
Kanat tek me futje në mur
Dopio kanat me takim kokë më kokë, me futje në mur, me rrjet insektesh
Kanat tek me rrjetë insektesh
Dopio kanat me takim kokë më kokë, me futje në mur, me rrjet insektesh
Tipologji Këndore