Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M9660

Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M9660

Përshkrim

SMARTIA M9660 është një sistem i izoluar me hapje, për zonat me një klimë më të ngrohtë, duke siguruar ndërtime me cilësi të lartë dhe aplikimin e tipologjive të ndryshme me performancë të konsiderueshme termike. Është ideale për rinovimet, duke kombinuar sigurinë dhe funksionalitetin, pa kërkuar kosto të larta investimi.

Avantazhet

 • Vlera shumë në raport parash
 • Kursime të larta të energjisë për shkak të eficensës se lartë të energjisë në sistem
 • Rritja e nivelit të sigurisë
 • Niveli i lartë i izolimit të zërit
 • Lehtësi e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
 • Dizajn modern për dritare ose me linjë të drejtë ose të harkuar
 • Cilësi e lartë me përfromancë të certifikuar
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
 • Dyert hyrëse me lehtësi aksesi sipas specifikimeve për njerëzit me nevoja të veçanta
 • Zgjidhje të veçanta për Hotele
 • Shumëllojshmëri të zgjidhjeve alternative

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
56 mm
GJERESIA KANATIT
63,5 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
82 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
20mm deri në 49 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me 3 nivele llastiqesh EPDM kundër përshkimit të ujit
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
15 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm, Shkumë izoluese PE

Performancë

UF
nga 2,2 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε1650
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REDUKTIMI I ZERIT
36 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Hapje me dy poizicione (antiribaldi) teke me pjesë fikse xhami
03
Sistem tek me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me grilë
07
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
08
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
09
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
10
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç