Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me ngritje & rrëshqitje i izoluar SUPREME S700

Sistem me ngritje & rrëshqitje i izoluar SUPREME S700

Përshkrim

Sistemi me Ngritje & Rrëshqitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të larta, duke plotësuar trendin e arkitekturës "transparente" përmes sipërfaqeve të gjera prej xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjerë për më shumë dritë, performancë të jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi.

Avantazhet

 • Depërtim i përmirësuar i dritës natyrale në sajë të sipërfaqeve të gjera të lustrimeve
 • Kursim i lartë i energjisë falë efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
 • Lehtësia maksimale e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë, i kombinuar opsionalisht me lëvizje automatike
 • Niveli i lartë i sigurisë
 • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
 • Lehtësia e aksesimit
 • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve
 • Zgjidhje të veçanta për hotelet
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit
 • Cilësi të jashtëzakonshme me performancë të certifikuar.
 • Zgjidhje e disponueshme për instalim totalisht të fshehur të kornizës së poshtme të mbuluar me fundin e dyshemesë (versioni SUPREME S700 Eclipse)

Certifikimet

 • atg

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Ngritje & Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
70 mm
PESHA KANATIT
deri në 400 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
115 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
47 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
22 mm up to 50 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Ngritje - Rreshkitje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik me llastiqe EPDM &Furca me tre membrana
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
24 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide, Kooltherm, Shkumë izoluese, Thermoplastic

Performancë

UE
from 2,3 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E900
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4
REDUKTIMI I ZERIT
41 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate me rrëshkitje horizontale,Me shumë kanate Mynyra takimi, Rreshkitje brenda hapsirës në mur, Tipoligjitë e Këndeve
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare dopje me rrëshqitje paralele me prerje 90°
03
Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë
04
Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele me prerje 90°
07
Dritare me tipologji këndore, me kanate ngritje rrëshqitje horizontale paralele
05
Dritare treshe me ngritje rrëshqitje me prag të ulët
06
Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë në kornizë të ulët
08
Kanat tek me ngritje rrëshqitje me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grila
09
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale me futje në mur me takim kokë më kokë, me rrjetë insektesh dhe grilë
10
Kanat tek me ngritje rrëshqitje me pjesë fikse xhami
11
Sistem dopje me ngritje rrëshqitje paralele me pjesë fikse xhami
12
Kanat tek me ngritje rrëshqitje paralele me pjesë fikse xhami
13
Dritare dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami
Kanat dopio me ngritje rrëshqitje me rrjetë insektesh