Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000

Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000

Përshkrim
SMARTIA M15000 është një sistem me hapje me dy pozicione i cili mund të plotësojë nevoja të ndryshme në sajë të një gamë të gjerë profilesh për dritare dhe dyer
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Vlera shumë e mirë në raport parash
  • Dizajn modern
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Niveli i lartë i izolimit të zërit
  • Një shumëllojshmëri e gjerë e zgjidhjeve
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Apartament, Harkore, Klasike
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
50 mm
GJERESIA KANATIT
59 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
70 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 deri në 47 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujit
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε1050
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje Antiribaldi me superluç
02
Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje Antiribaldi me superluç
04
Dritare me hapje Antiribaldi
05
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse
06
Dritare Pivot Horizontale
07
Dritare Pivot Vertikale
08
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami
09
Hapje Antiribaldi dopje me Superluç
10
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
12
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
13
Dritare me hapje Antiribaldi
14
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
15
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
16
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
17
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç
18
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me grilë
Dosje referuese