Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje i izoluar SUPREME S77 PHOS

Sistem me hapje i izoluar SUPREME S77 PHOS

Përshkrim

Sistemi SUPREME S77 PHOS ofron alternativë për kornizat me kanat dhe fashaturë të fshehur. Ky version është ideal për maksimizimin e dritës natyrale falë reduktimit të gjerësisë së aluminit të dukshëm. Sistemi ofron performancë të lartë të izolimit termik dhe të përshkimit të ujit, të cilat bashkë me izolimin akustik e bëjnë atë ideal për projekte të mëdha. 

Avantazhet

 • Përmirësim i dritës natyrale në sajë të dizajnit minimal të sistemit
 • Kursim i lartë i energjisë falë performancës së jashtëzakonshme termike
 • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
 • Niveli i sigurisë së lartë
 • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
 • Lehtësia e qasjes sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
 • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve
 • Zgjidhje të veçanta për hotelet
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit
 • Cilësi të jashtëzakonshme me shfaqje të certifikuara
 • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
77 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
67 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
69 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tripleks
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
30 mm - 45 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh dhe shkumë EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamid me gjerësi 40 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese

Performancë

UF
nga 1,3 në më shumë se 2,1 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1500
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4
REDUKTIMI I ZERIT
42 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D
03
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
04
Dritare dopjo me hapje Antiribaldi me prag të ulët
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
07
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
08
Dritare Pivot Horizontale
09
Dritare Pivot Vertikale
10
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D të ulët (kanat I fshehur)
12
Dritare dopje me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
13
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me prag të ulët ( kanat I fshehur)
14
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
15
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami (kanat I fshehur)
16
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me Superluç (kanat I fshehur)