Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje i izoluar SUPREME S77

Sistem me hapje i izoluar SUPREME S77

Përshkrim
Sistemi SUPREME S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.
Avantazhet
 • Dizajn modern
 • Kursime shumë të larta të energjisë në sajë të efiçensës së lartë të energjisë (Certifikuar nga Shtëpitë Pasive)
 • Niveli i sigurisë së lartë
 • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
 • Lehtësi aksesimi sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
 • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve
 • Zgjidhje karakteristike për hotelet
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
 • Cilësi të jashtëzakonshme me performancë të certifikuar
 • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë.
Certifikimet
 • atg
 • nf
 • PAS 24
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament, Harkore
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
77 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
122 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 72 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik me 3 nivele me EPDM & llastiqe me shkumë dhe EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamid me gjerësi 40 mm , Kooltherm, Shkumë izoluese
Performancë
UE
nga 0,85 në më shumë se 1,4 W/m2K
UF
nga 0,85 në 2,42 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1350
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
REDUKTIMI I ZERIT
42 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për gjithë tipologjite me hapje me dy pozicione, dritare me sistem Pivot.
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D
03
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
04
Dritare dopjo me hapje Antiribaldi me prag të ulët
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
07
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
08
Dritare Pivot Horizontale
09
Dritare Pivot Vertikale
10
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D të ulët (kanat I fshehur)
12
Dritare dopje me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
13
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me prag të ulët ( kanat I fshehur)
14
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
15
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami (kanat I fshehur)
16
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me Superluç (kanat I fshehur)