Alumil Albania
Choose your local website
Sistemi i izoluar me hapje SMARTIA S67 URBAN

Sistemi i izoluar me hapje SMARTIA S67 URBAN

Përshkrim

SMARTIA S67 URBAN është një sistem i ri i izoluar me hapje, që ofron një estetikë unike duke kombinuar pamjen industriale së bashku me performancat kryesore të këtij sistemi. 

Shto tek të preferuarat
Avantazhet

  • Sistem që i përgjigjet plotësisht trendit arkitektonik të dizajnit industrial, që është në rritje të vazhdueshme. 
  • Gama e plotë e tipologjive me hapje. 
  • Bollëk opsionesh për sa i përket pamjes dhe estetikës, duke përfshirë menteshat e fshehura, dorezën minimale dhe krijimin e xhamave të vegjël prej xhami me përdorimin e muntinave ngjitëse.
  • Ideale për rinovimin e dritareve të vjetra prej çeliku, duke kombinuar pamjen e saj të veçantë me të gjitha avantazhet krahasuese të një sistemi prej alumini të izoluar termikisht. 
  • Kursim i lartë i energjisë falë nivelit të lartë të performancës termike.
  • Akses i lehtë në përputhje me legjislacionin për personat me aftësi të kufizuara dhe fëmijët.
  • Performancë e lartë e çertifikuar për sa i përket përshkueshmërisë së ajrit dhe të ujit.
  • Vlerë e shkëlqyeshme përsa i përket aspektit financiar. 
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
105 mm
GJERESIA KANATIT
65 mm
PESHA KANATIT
më shumë se 180 kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
85 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
135 mm
LLOJI XHAMIT
I dyfishtë- I trefishtë
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
nga 10 mm në më shumë se 44 mm
MEKANIZMI
Mekanizëm Euro-Groove
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik ne 3 nivele me llastiket EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
21 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
30mm Poliamide me fije xhami, Shkume Izoluese PE, SHUFER TERMOIZOLUESE
Performancë
UF
nga 1,9 në 2,8 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
E750
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
KLASI 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3/B3
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë e hapjes me dy pozicione