Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje I izoluar SMARTIA S67

Sistem me hapje I izoluar SMARTIA S67

Përshkrim
SMARTIA S67është sistemi i ri i plotë i hapjes me dy pozicione i ALUMIL, i cili kombinon performancat e shkëlqyera izoluese termike së bashku me fleksibilitetin e lartë të ndërtimit dhe dizajnin e jashtëzakonshëm.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Dizajn modern për dritare me linjë të drejtë ose të harkuar
  • Kursime të larta të energjisë për shkak të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
  • Niveli i lartë i izolimit të zërit
  • Lehtësi e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Vlerë shumë e mirë në raport parash
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Lehtësi e aksesit sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Zgjidhje karakteristike për hotelet
Certifikimet
  • PAS 24
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
67 mm
GJERESIA KANATIT
75 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
67 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 58 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me 3 nivele llastiqesh EPDM kundër përshkimit të ujit
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
30mm fibër xhami polyamide, PE shkumë izoluese
Performancë
UF
nga 1,5 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε1500
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4
REDUKTIMI I ZERIT
45 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare fikse
02
Pjesë fikse xhami dopje
04
Me hapje Antiribaldi me superluç
05
Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart
06
Me hapje Antiribaldi me superluç
07
Dritare me hapje Antiribaldi
08
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami
09
Hapje Antiribaldi dopje me Superluç
10
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
11
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me grilë