Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje I izoluar COMFORT M20000

Sistem me hapje I izoluar COMFORT M20000

Përshkrim
COMFORT Μ20000 është një sistem me hapje i izoluar termikisht për ndërtime të fuqishme me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Shumëllojshmëri e dizajnit të profilit
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Efikasitet i mirë i energjisë
  • Niveli i mirë sigurie
  • Izolim i mirë i zërit
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar
  • Funksionalitet i lartë
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
106 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
157 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 48 mm
MEKANIZMI
Dado -Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 20 & 24 mm
Performancë
UF
nga 2,7 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E750
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje Antiribaldi me superluç
02
Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje Antiribaldi me superluç
04
Dritare me hapje Antiribaldi
05
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami
07
Hapje Antiribaldi dopje me Superluç
08
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
09
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
10
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
11
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
12
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç
Dosje referuese