Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me rrëshqitje automatike i izoluar SUPREME S650 e-MOTION

Sistem me rrëshqitje automatike i izoluar SUPREME S650 e-MOTION

Përshkrim
SUPREME S650 e-MOTION është versioni i automatizuar i serisë SUPREME S650 PHOS. Dizajni elegant dhe automatizimi elektrik që ofrojnë lehtësi maksimale përdorimi, e bëjnë atë një zgjidhje perfekte për projektet që kërkojnë shtrirje dhe hapsira të gjera mbresëlënëse me pamje të pandërprerë, si dhe rehati absolute.
Avantazhet
  • Përmirësim i ndricimit natyral në sajë të dizajnit minimal të sistemit dhe sipërfaqeve të gjera të xhamit
  • Lehtësi maksimale e përdorimit dhe funksionalitet të lartë falë lëvizjes automatike
  • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
  • Niveli i sigurisë së lartë
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësia e aksesit sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Ideale për shtrirje jashtëzakonisht të gjera
  • Zgjidhje të vecanta të hoteleve
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
67,4 mm
PESHA KANATIT
deri në 1000 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
profil I fshehur
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
25 mm
LLOJI XHAMIT
Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
46 mm
MEKANIZMI
ALUMIL
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial me furca tre membranore
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
Profil I fshehur
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide, PVC
Performancë
UE
1,1 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1050
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 3
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate dyshe me rrëshkitje horizontale, Mynyra takimit, Tipoligjitë këndore
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare teke me rrëshqitje horizontale me pjesë fikse xhami