Alumil Albania
Choose your local website

Dyer - Dritare

Dritaret dhe dyert e reja ju ofrojnë mundësinë për të përmirësuar pamjen e shtëpisë tuaj, për të rritur kursimet e energjisë dhe për të rritur sigurinë e shtëpisë.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

S67_mesogeiako_ultra AMEA S67 PHOS
 
SMARTIA S67 PHOS ofron sisteme moderne minimale me kanat të fshehtë. Ky version maksimizon dritën natyrale falë gjerësisë së dukshme prej alumini të dukshëm prej vetëm 72 mm. Izolimi dhe performanca e shkëlqyer termike e saj në aspektin e përshkueshmërisë së ajrit, ujit dhe ngarkesës së erës, e bën atë ideal për projektet e kërkuara.
Alumil Supreme
S500 PHOS
Sistem rrëshqitës me izolim termik minimal, me një pamje të qetë dhe funksionalitet mbresëlënës falë teknologjisë magnetike.
m11000_300x250 M11000
SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.
Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M20650 M20650
SMARTIA M20650 është një sistem me hapje i izoluar me dizajn modern, duke përdorur një profil të fshehur që ofron një kontakt minimal me dritaret dhe dyert. Është një zgjidhje e jashtëzakonshme për ndriçimin maksimal natyror
M9660_PHOTO M9660
SMARTIA M9660 është një sistem i izoluar me hapje me dy pozicione për zonat me një klimë më të ngrohtë, duke siguruar ndërtime me cilësi të lartë dhe aplikimin e tipologjive të ndryshme me performancë të konsiderueshme termike. Është ideale për rinovimet, duke kombinuar sigurinë dhe funksionalitetin, pa kërkuar kosto të larta investimi.
M9660 PHOS

Sistemi i dyer dhe dritareve me hapje të izoluara termikisht të përshtatshme për zonat me klimë të ngrohtë dhe ideal për riparime, ofron nivele të larta sigurie dhe funksionaliteti.

Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M9660 S67
SMARTIA S67është sistemi i ri i plotë i hapjes me dy pozicione i ALUMIL, i cili kombinon performancat e shkëlqyera izoluese termike së bashku me fleksibilitetin e lartë të ndërtimit dhe dizajnin e jashtëzakonshëm.
Alumil termički izolovan sistem SUPREME S77 PHOS S77 PHOS
Sistemi SMARTIA S77 PHOS ofron alternativë për korniza me kanat dhe fashaturë të fshehur. Ky version është ideal për maksimizimin e dritës natyrale falë reduktimit të gjerësisë së aluminit të dukshëm. Sistemi ofron performancë të lartë izoluese termike dhe të përshkimit të ujit, të cilat bashkë me zvogëlimin e zhurmës e bëjnë atë ideal për projektet më të kërkuara.
S91_3
Alumil Supreme
S91

Sisteme me hapje për dyer-dritare të izoluara termikisht ideale për ndërtesat pasive, me një performancë të jashtëzakonshme të izolimit termik dhe nivele të shkëlqyera sigurie.

Okretni termički neizolovan sistem SMARTIA M15000 M15000
SMARTIA M15000 është një sistem me hapje me dy pozicione i cili mund të plotësojë nevoja të ndryshme në sajë të një gamë të gjerë profilesh për dritare dhe dyer
s560-summer-home S560
SMARTIA S560 është një sistem vigoroz me ngritje & rrëshqitje i cili siguron performancë të lartë termike, fleksibilitet dhe është ideale për hapësira të mëdha. 
Alumil Podizno-klizni sistem SUPREME S700
Alumil Supreme
S700
Sistemi me Ngritje & Rrëshqitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës "transparente" përmes sipërfaqeve të gjera prej xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjerë për më shumë dritë, performancë të jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi.
s350-balcony-view S350
SMARTIA S350 është një sistem modern dhe fleksibël i izoluar me rrëshqitje me një dizajn të drejtë modern. Është ideal për rinovime falë lehtësisë së përpunimit.
s440-lobby S440
SMARTIA S440 është një sistem me rrëshkitje inovativ i izoluar i cili përfshin të gjitha tendencat moderne arkitekturore dhe kërkesat për efikasitet të lartë të energjisë. Ky është një opsion ideal për tregun shumë të kërkuar evropian.
m14600-indoor-living-room M14600
SMARTIA M14600 është sistem i ri me rrëshqitje i ALUMIL me linja jashtëzakonisht elegante, duke përfshirë të gjithë ekspertizën e ALUMIL Grup. Ajo i plotëson trendet moderne arkitekturore dhe kërkesat për performancat veçanërisht të larta dhe është zgjidhja ideale për zonat me klimë më të ngrohtë.
s650-eclipse
Alumil Supreme
S650 PHOS
Sistemi me rrëshqitje me izolim termik SUPREME S650 PHOS është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera me linja minimale të aluminit të dukshëm. Sipërfaqet masive elegante të xhamit arrihen duke ruajtur funksionalitetin e lartë, performancën dhe dizajnin arkitektonik minimal.
Alumil Klizni termički sistem SMARTIA M12500 M12500 PHOS
SMARTIA M12500 PHOS është sistemi i ri me rrëshqitje i ALUMIL-it me kasë minimale rrëshqitëse, të cilat maksimizojnë ndriçimin natyral. Dizajni i tij unik është plotësisht në përputhje me tendencat e fundit arkitekturore.
Urban living steel look S67 URBAN

Sistemi i dyerve dhe dritareve me hapje e termikisht të izoluara, kombinon izolimin e lartë termik dhe performancat me karakteristikat e prodhimit fleksibël dhe dizajnin e shkëlqyeshëm.

M630 PHOS
 
Sistemi me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS ofron një kontakt minimal në rezidencat bashkëkohore duke kombinuar dizajnin minimal me performancën termike të lartë.
SMARTIA M19800 Termički izolovana harmonika vrata M19800
SMARTIA M19800 është një sistem dere me palosje me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante për projekte të shkallës së mesme dhe të lartë, siç janë rezidenca luksoze, rezidenca, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.
M450
Gjenerata e ardhshme të sistemeve të avancuara për dyer me ngritje dhe rrëshqitje me dizajn minimal dhe dyer të rregullta me rrëshqitje. Ai plotëson kërkesat e rezidencave bashkëkohore për termoizolim të lartë dhe estetikë moderne.
M45000

SMARTIA M45000 është sistemi jo i izoluar me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshiqtje për dyer dritare me dizajn modern të sheshtë. Sistemi plotëson një gamë të gjerë të nevojave duke përdorur profile të njëjta për ndërtimin e tipologjive të thjeshtë me rrëshqitje si dhe me ngritje & rrëshqitje. Zgjidhje ideale për hapësira të mëdha me klimë të ngrohtë.

MF65
SMARTIA MF65 është një sistem termoizolues për dyert e palosshme me dizajn minimal dhe alumin pak të dukshëm.
Alumil termički izolovan sistem SUPREME S77 S77
Sistemi SMARTIA S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.
SMARTIA Μ9800 termički neizolovana harmonika vrata M9800
SMARTIA M9800 është një sistem me palosje pa izolim termik me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante të aplikueshme për projekte mesatare, si janë rezidencat moderne, ndërtesat të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.
SF85_gwnia_5+3_ultra-HD
Alumil Supreme
SF85
Sistem dyer me palosje me izolim termik mjaft cilësore me mekanizëm funksionimi me rrëshqitje në pjesën e poshtme, e i cili kombinon pamje estetike minimale me një performancë të shkëlqyer, dimensione shumë të mëdha me linja të dukshme mjaft të ulta, mbrojtje e theksuar kundër vjedhjeve me një larmi mjaft të madhe.
m20000-front-view M20000
COMFORT Μ20000 është një sistem me hapje i izoluar termikisht për ndërtime të fuqishme me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.
Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M940 M940
COMFORT është një sistem ekonomik jo i izoluar me hapje me dy pozicione me performancë të knaqshme dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.
Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M9400 Hellenic BankCOMFORT M9400 Alumil M9400
COMFORT M9400 konsiston në një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara që mund të shërbejë për një gamë të gjerë nevojash të ndryshme me përformancë të kënaqshme.
m900-building M900
COMFORT M900 është sistemi më i lehtë me rrëshqitje për investime me kosto më të ulët. Propozim ideal për zgjidhje me kosto të ulët pa kompromentuar cilësinë.
m9050-pool-view M9050
COMFORT M9050 është një sistem me rrëshqitje i pa izoluar, karakteristikat kryesore të të cilit janë pesha e ulët dhe forma e lakuar e profileve.
m9200-hotel M9200
COMFORT M9200 është sistem me rrëshqitje jo i izoluar në formë harkore.
Krahasim Produkti (0)