Alumil Albania
Choose your local website
Alumil Albania
Choose your local website

Sisteme të varura në mur

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
IMG_8798-jbond J Bond M7000
Panel i përbërë prej alumini me cilësi të lartë dhe shumëllojshmëri të gjerë, me mbushje polietileni, ideal për veshjen e jashtme dhe dekorimin e ndërtimit të brendshëm, si dhe për një grup të pafund aplikimesh për shkak të specifikimeve dhe formës së tij.
Krahasim Produkti (0)