Alumil Albania
Choose your local website
Surface treatments

Trajtimet sipërfaqësore

NJë BOTË PA KUFIZIME

Dritaret, dyert dhe fasadat luajnë një rol mjaft të rëndësishëm në pamjen estetike të një ndërtese. Për këtë arësye është e nevojshme që të ofrohet një gamë e gjerë opsionesh ngjyrash dhe materialesh për të kënaqur kërkesat. Alumini ka një rol parësor në këtë aspekt krahasuar me materialet e tjera, mbasi gama e strukturës sipërfaqësore si edhe e ngjyrave është e pakufizuar. E errët ose e çelur, mat, e lëmuar, sipërfaqe metalike ose  edhe sipërfaqe e përpunuar me furçë, imitacione druri, sistemet e Alumil nuk njohin kufi.

Përveç pamjes estetike, trajtimet sipërfaqësore bëjnë që të mbrohen profilet e aluminit nga reagimet mjedisore si edhe nga përdorimi i përditshëm. Këto ofrojnë të gjitha vetitë që kanë të bëjnë me mbrojtjen kundër korrozionit, goditjeve, rjepje të lyerjes si edhe çngjyrosjen. Rrjedhimisht aplikimet e duhura si edhe përdorimi i materialeve me cilësi të lartë do të përcaktojnë edhe vlerën e produkteve përfundimtare.