Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA PG120P MYKONOS Pergola Bioklimatike

SMARTIA PG120P MYKONOS Pergola Bioklimatike

Përshkrim

Sistem Pergola me fletë (louver) të rrotullueshme për të rregjistruar hijëzimin nga rrezet e diellit si edhe mbrojtje totale nga shiu, sistem ideal për të transformuar një ambient të hapur në një ambient komod dhe të këndshëm për të jetuar. MYKONOS shfrytëzon teknologjinë bioklimatike dhe garanton kushte jetese të kontrolluara, dhe në të njëjtën kohë ofron struktura minimale dhe elegante me dimensione deri 6,2m x 4,5 m.

Avantazhet

  • Mbrojtje me efektivitet kundër diellit, shiut, dëborës si edhe kushteve të tjera atmosferike
  • Kushte jetese të kontrolluara për shkak të shfrytëzimit të konceptit bioklimatik si edhe integrimit të elementeve anësore, si mund të jenë sisteme xhami me rrëshqitje, tenda hijëzuese në formë tubolare, ndriçim LED, etj.
  • Konstruksion tepër solid, i cili mundëson realizimin e dimensioneve mjaft të gjera deri në 6,2 x 4,5 m dhe reziston deri në 300 Kg/m2 ngarkesë dëbore.
  • Bashkuese moderne, p.sh., mekanizmi i patentuar, i fshehur si edhe sistemi i integruar i automatizimit
  • Estetikë e lartë dhe dizajn minimal duke i vënë rëndësi edhe detajeve më të imta
  • Gamë e gjerë zgjidhjesh si edhe personalizim i plotë për të realizuar çdo nevojë apo kërkesë

Certifikimet

Gjenerike

PERDOR
rregjistrim hijezimi, kushtet e jetesës të kontrolluara
FUNKSIONALITETI
Fletë (louver) bioklimatike, të motorizuara
APLIKIME
rregjistrim hijezimi në rezidenca luksoze, hotele, çati/taraca oborre, ambiente komerciale, restorante si edhe ambiente të jashtme për ngrënie dhe shlodhje
MODELET
Mykonos
TIPARE SHTESE
material hijezues në formë tubolare, grila të varura sipër, ndriçim LED, sisteme me rrëshqitje prej xhami, ngrohësa, pajisje akustike
VENDOSJA - INSTALIMI
montim i lehtë dhe me module të përgatitura
MBROJTJE NDAJ SHIUT
sistem special për drenazhin e ujit, sistem I cili përbëhet nga një grilë kundra ujit dhe udhëzuesi që çon ujin poshtë

Karakteristikat Teknike

DIMENSIONI KOLLONES
120 x 120mm
FLETA
190mm me llastik special
DIMENSIONET MAKSIMALE
lartësia 3.0m, gjerësia 4.5m dhe gjatësia 6.2m
MEKANIZMI
I fshehur
KENDI I FLETAVE
0-135° gradë, hijezim gjatë gjithë ditës
NDRICIMI
shirit linear i integruar tek fletët dhe traversat
SISTEM ME RRESHQITJE
tipologji me 4-korniza dhe 4+4-korniza
RRJETE HIJEZIMI
3.0 x 6.0m
PESHA E DEBORES
up to 300Kg/m2 or 2.0 m of snow
AUTOMATIZIM
komandim nga distanca, sensorë moti, aplikacione "smart"
LLOJET E TIPOLOGJIVE
strukturë të thjeshtë të lëvizëshme, të montuar në mur, konstruksion këndor, struktura komplekse

Karakteristikat

TRAJTIMI SIPERFAQSOR
rezistente në ambientet bregdetare për hir të faktit që janë të anodizuara dhe aksesorët janë prodhuar nga alumin i ekstruduar dhe pjesa sipërfaqësore nuk dëmtohet me kalimin e kohës.
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Pergol e montuar në mur
02
Pergol e montuar në mur me traversë ndërmjetëse
03
Pergola e panvarur
04
Pergola e panvarur me traversë të ndërmjetme
05
Pergola e pavarur e shumfishtë
06
Pergola e pavarur me traversë të ndërmjetmë
07
Pergola dopje e montuar në mur me traversë të ndërmjetme
08
Pergola dopjo e pavarur
09
Pergola dopje e pavarur me traversë të ndërmjetme