Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M5600 Sistem Hijezues

SMARTIA M5600 Sistem Hijezues

Përshkrim

SMARTIA M5600 është një sistem arkitektural që përdor fletë alumini (louvre) me dizenjo në formë elipsi, për të kontrolluar hijezimin si edhe ndriçimin natyral të ndërtesave. Sistemi përbëhet nga konstruksion suportimi solid si edhe një gamë mjaft të gjerë fletësh hijezimi (louvre) që kanë për qëllim të mbulojnë të gjitha nevojat konstruktive

Avantazhet

  • Diapazon mjaft i gjerë zgjidhjesh nga 100mm deri 800mm, teke dhe të përbëra, të sheshta dhe bosh nga brenda, të fiksuara dhe të rregjistrueshme
  • Fleta (louver) 300mm vjen vetëm në versionin teke, jo e përbërë
  • Kursim energjie dhe përmirësim i pamjes estetike
  • Instalim i lehtë dhe i shpejtë i konstruksionit në formë kornize suportuese

Certifikimet

Gjenerike

PERDOR
hijezim nga rrezet e diellit vertikal për ndërtesa
APLIKIME
Ndërtesa me zyra ose ambiente tregtare, si edhe rezidenciale si pjesë dekorative
PROFIL FLETE
në formë elipsi ose të sheshta
LLOJI HIJEZIMIT
fikse ose me motor
VENDOSJA - INSTALIMI
Τë futura ose të vendosura mbi kolona vertikalisht ose horizontalisht

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E NJE FLETE TE VETME
100-300 mm
GJERESIA E FLETES KOMPOZITE
320-800 mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Fletë Pergole të drejta të vendosura në kollona
02
Fletë Pergole eliptike të vendosura në kollona
03
Fletë Pergole të drejta të vendosura në kollona
04
Fletë Pergole eliptike të vendosura midis kollonave
05
Fletë Pergole të drejta të vendosura në kollona
06
Fletë Pergole eliptike të motorizuara
07
Fletë Pergole eliptike të fiksuara vertikalisht
08
Hijëzim horizontal me fletë pergole fikse (të palëvizshme)