Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M13800 Grila të izoluara termikisht

SMARTIA M13800 Grila të izoluara termikisht

Përshkrim

Kuti grile me izolim të lartë termik që montohet në pjesën e sipërmë të dritares. Me linja te drejta ose harkore, kanë një shumellojshmëri profilesh mbushëse dhe ofron hijezim të mjaftueshëm dhe siguri maksimle.

Avantazhet

  • Varietet i madh në aspektin e dizajnit dhe dimensioneve
  • Pa zhurmë pasi minimizon zhurmën metalike dhe dridhjet
  • Ideale për mbulimin e hapjeve të mëdha
  • Sistem I lartë sigurie kunder hyrjes me dhune

Certifikimet

Gjenerike

VENDOSJA - INSTALIMI
Montim në pjesen e siperme të dritares
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale
UF
deri në 0.75 W/m2Κ
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
SHPIM
Klasik, I madh

Karakteristikat Teknike

DIMENSIONET
14x19, 18x19, 22x22 , 25x27
GJERESIA MAKSIMALE E KORNIZES
231mm
LARTESIA MAKSIMALE
3.8m
GJERESIA MAKSIMALE
5.0m
MEKANIZMI
Me rrip, me manivel, motorr elektrik
DIZENJO PROFILIT
I përforcuar dhe me profile me shumë ndarje

Performancë

IZOLIMI TERMIK
Po