Alumil Albania
Choose your local website
Pergola Bioklimatike SMARTIA PG 160 P SANTORINI

Pergola Bioklimatike SMARTIA PG 160 P SANTORINI

Përshkrim

SMARTIA PG160P Santorini, një sistem për pergolash të shkëlqyera bioklimatike, karakterizohet nga qëndrueshmëria e lartë dhe risitë që inkorporon sëbashku, duke ofruar zgjidhje ideale të mbrojtjes nga drita për aplikimet në natyrë. Është ndoshta i vetmi sistem pergolash që mund të mbulojë tipologjitë e qëndrimit të lirë (pa montim në mur) sipërfaqe deri në 50 m2 me vetëm katër kolona. Sipërfaqja e mbuluar mund të dyfishohet duke shtuar vetëm dy kolona të tjera (dmth. 100 m2 me vetëm 6 kolona), pa ndikuar në dizajnin elegant dhe minimal të pergolës.

Profilet mbushëse të regjistrueshme për mbrojtje nga drita dhe nga kushtet e këqija të motit, si dhe gama e pajisjeve të disponueshme, pasqyrojnë filozofinë bioklimatike të sistemit dhe sigurojnë kushte të shkëlqyera jetese gjatë gjithë vitit.

Avantazhet

  • Mbrojtje efikase kundër rrezeve të diellit, shiut, borës dhe kushteve të tjera të motit
  • Kushtet e kontrolluara të jetesës për shkak të filozofisë bioklimatike dhe integrimit të elementëve anësorë, siç janë sistemi xhamit me rrëshqitje, panejet hijëzuese të rrotullueshme, kapakët, LED etj.
  • Konstruksione jashtëzakonisht të qëndrueshme, që lejojnë dimensione shumë të gjera deri në 7.5 x 7.5 m me vetëm katër kolona
  • Pajisje të nivelit të lartë, si p.sh: mekanizmi i fshehur i patentuar që nuk krijon zhurmë dhe sistemet e integruara të automatizimit
  • Estetikë e lartë dhe dizajn minimal me përqendrim në detaje, p.sh. me pika të  padukshme të fiksimit
  • Gama e madhe e zgjidhjeve dhe mundësia e përshtatjes dhe zgjerimit të plotë për të përmbushur çdo nevojë

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
минималистична
PERDOR
umbrire reglabila, conditii de trai controlabile
FUNKSIONALITETI
bioclimatica, lamelele sunt motorizate
APLIKIME
umbrire reglabila in resedinte de lux, hoteluri, gradini de acoperis, spatii comerciale, restaurante, saloane si locuri de luat masa
TIPARE SHTESE
tesatura pentru ZIP-screen, obloane glisante cu rulare pe calea superioara, iluminare LED, sistem glisant din sticla, sisteme de incalzire si de sunet
VENDOSJA - INSTALIMI
asamblare modulara usoara
MBROJTJE NDAJ SHIUT
sistem special de etansare si de drenare a apei, care ghideaza apa de ploaie de pe acoperis pana in partea inferioara a stalpilor.

Karakteristikat Teknike

DIMENSIONI KOLLONES
160 x 160 mm
FLETA
190 mm cu garnituri speciale
DIMENSIONET MAKSIMALE
inaltime 3.0 m, latime 7.5 m si lungime 7.5 m
MEKANIZMI
ascuns
KENDI I FLETAVE
0-135° grade, umbrire pe toata durata zilei
NDRICIMI
banda liniara integrata lamelelor si traverselor
SISTEM ME RRESHQITJE
4 cercevele si 4 + 4 tipologii de cercevele
RRJETE HIJEZIMI
2.8 x 6.0 m
PESHA E DEBORES
pana la 300 kg/ m² or 2.0 m de zapada
AUTOMATIZIM
telecomanda, senzori meteo, aplicatii inteligente

Karakteristikat

TRAJTIMI SIPERFAQSOR
rezistenta la litoral fara ca stratul superior sa sufere datorita posibilitatii de pre-anodizare, utilizarea accesoriilor din aluminiu extrudat pentru o protectie sporita impotriva coroziunii
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Pergol e montuar në mur
02
Pergol e montuar në mur me traversë ndërmjetëse
03
Pergola e panvarur
04
Pergola e panvarur me traversë të ndërmjetme
05
Pergola e pavarur e shumfishtë
06
Pergola e pavarur me traversë të ndërmjetmë
07
Pergola dopje e montuar në mur me traversë të ndërmjetme
08
Pergola dopjo e pavarur
09
Pergola dopje e pavarur me traversë të ndërmjetme