Alumil Albania
Choose your local website
COMFORT M13500 Grila të jashtme

COMFORT M13500 Grila të jashtme

Përshkrim

Grila të jashtme me linja harkore, te përshtatshme për rinovim.

Avantazhet

  • E vendosur në pjesën e jashtme pa reduktuar gjatësine.
  • Rrjetë mize e integruar për të shmangur uljen e lartësisë së hapjes siç ndodh kur ka rrjeta mize të ndara
  • Dizajn aerodinamik për zvogëlimin e zhurmës.

Certifikimet

Gjenerike

VENDOSJA - INSTALIMI
Montim ne mure( në pjesen e jashtme)
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
SHPIM
Klasik, I madh

Karakteristikat Teknike

DIMENSIONET
14x14, 18x18
LARTESIA MAKSIMALE
2.8m
GJERESIA MAKSIMALE
4.0m
MEKANIZMI
Me rrip, me manivel, motorr elektrik

Performancë

IZOLIMI TERMIK
No