Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M8250 kangjella xhami

SMARTIA M8250 kangjella xhami

Përshkrim

Sistem kangjellash alumini te tipit inoks të vendosura në anën e jashtme të dritareve kur nuk ekzistojnë ballkone

Avantazhet

  • Shumëllojshmëri e mjaftueshme e zgjidhjeve
  • Rritja e niveleve të sigurisë
  • Dizajn minimal dhe estetikë e lartë
  • Transparenc maksimale për pamjen e pandërprerë dhe ndriçimin maksimal natyror

Certifikimet

Gjenerike

FILOZOFIA
Ku në vënd te ballkonit ka dritare të mëdhaja
VENDOSJA - INSTALIMI
Teke ose te shumëfishta
KONSTRUKSIONET
Teke ose te shumëfishta
PERDOR
Në dysheme, anash, të ngulitura dhe të lakuar
APLIKIME
Bllok apartamentesh dhe ndërtes zyra

Karakteristikat Teknike

LLOJI XHAMIT
I temperuar
TRASHESIA E XHAMIT
6+6 and 8+8mm
FIKSIMI
në mure ose në kasë
LARTESIA MAKSIMALE
deri në 1.2m
GJATESIA MAKSIMALE E STRUKTURES
deri në 1.8m
FINITURAT
Inox dhe alumin I lyer

Karakteristikat

TRAJTIMI SIPERFAQSOR
Të gjitha pudrat e lyerjes dhe të anodizimit, polished incl.
RRJETE INSEKTESH
integrated rolling or fixed insect screen