Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA FC80 sistem rrethimi shumëformësh

SMARTIA FC80 sistem rrethimi shumëformësh

Përshkrim

SMARTIA FC80 është një sistem rrethimi i avancuar dhe shumëformësh me një gamë të gjerë profilesh mbushese dhe elemente te tjere dekorative (dru i perbere, panel xhami dhe inoks), te vendosura midis kolonave. 

Në të njëjtën kohë, ofron një shumëllojshmëri zgjidhjesh teknike dhe aplikimeve me një nivel të lartë inovacioni, duke qenë padyshim një mjet i vlefshëm për arkitektët dhe konsumatorët, të cilët mund të plotësojnë të gjitha nevojat teknike dhe estetike të një projekti. 

Avantazhet

  • Përdoret më së shumti për ndërtime në shkallë të gjërë (gjërësia e kornizës 3.0m )
  • Mundësia e sipërfaqeve të mbyllura pa pasur problemin e presionit të erës ( lartësia e rrethimit 2.0 m ) 
  • Zgjidhje të pafundme dekorimi, dhe nivele të larta të personalizimit 
  • Nivele te larta të inovacionit dhe përdorimi i materialeve të reja(Woodalux®, korniza speciale, ndricimi, etj.)
  • Zëvendësimi i blloqeve të betonit me profile prej alumini 

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
minimal, sipërfaqe të pastra, pa pika fiksimi të dukshme

Karakteristikat

GJERESIA E DERES KRYESORE
FINITURAT
GJERESIA MAKSIMALE
PROFIL FLETE
KAVALLOT
KOLONA
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Sistem rrethimi/Kanat i vetëm/Sistem rrethimi
Sistem rrethimi/Kanat i vetëm/Dopio Kanat/Sistem rrethimi
Sistem rrethimi/Kanat i vetëm/Portë me rrëshqitje/sistem rrethimi