Alumil Albania
Choose your local website
COMFORT M8100  kangjella inoksi

COMFORT M8100 kangjella inoksi

Përshkrim

Kangjella prej alumini te tipit inoks me dizajn minimal dhe me forma të rrumbullakëta, katrore dhe drejtkëndore.Të pershtatshme per ballkone dhe shkalle. Ideale per rezidencat si dhe objektet hoteliere.

Avantazhet

  • Shumëllojshmëri zgjidhjesh të çdo lloji
  • Anodizim me lëmim të lartë
  • Rritja e qëndrueshmërisë dhe niveleve të sigurisë
  • Lehtësia e instalimit

Certifikimet

Gjenerike

FILOZOFIA
kangjella prej aumini te tipit inoks
PERDOR
Ballkone, shkalle dhe për rrethim ambjetesh
APLIKIME
Në rezidenca, hotele, për rrethim ambjetesh dhe për ne bregdet
SEKSION TERTHOR
Profile katrore dhe rrumbullake
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Shufra me xham horizontale dhe vertikale

Karakteristikat Teknike

TRASHESIA E XHAMIT
4+4 and 5+5mm
DIMENSIONE BAZIKE
40mm kolone, 16mm kolone sigurie
TRASHESIA ANODIZIMIT
18 mm
PARMAK
50mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me xham
02
Me shufra horizontale
03
Me shufra vertikale