Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA P100 Sistem ndarës për zyra

SMARTIA P100 Sistem ndarës për zyra

Përshkrim

SMARTIA P100 është një sistem ndarës klasik i brendshëm me linja të drejta dhe të holla që ofrojnë zgjidhje ideale për mjediset dhe zyrat e biznesit modern, dhomat e takimeve dhe banketeve, dhe kudo që ndarja është çështje qëllimi dhe stili.

Avantazhet

  • Kornizë e hollë alumini që ofron estetikë mjaft minimale
  • Gama e plotë e tipologjive, duke përfshirë konstruksione të përshtatshme të këndeve
  • Profil special për instalime elektrike të fshehura dhe priza të integruara
  • Gominë e dyfishtë për izolim të lartë akustik
  • Mundësi për konstruksione më të vogla, si për shembull zyra të hapura
  • Nuk kërkohet ndonjë përpunim dhe vegla speciale për to

Gjenerike

PERDOR
Ndarje zyrash
APLIKIME
konstruksione zyrash, salla konferencash të hoteleve, ndarjet e tjera të brendshme
KONSTRUKSIONET
rrjetë, këndore, “T”, strukturë kryq
PANELI
struktural ose gjysmë struktural, me shirit ngjitës ose silikon, ose thjesht panel druri
LLOJI DERES
struktural në një anë, struktural në dy anë, panel xhami me kornizë alumini.
HIJEZIM
Fletë hijëzimi të integruara dhe të rregjistrueshme

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E PANELIT
100 mm
REDUKTIMI I ZERIT
45 dB

Karakteristikat

TRASHESIA E XHAMIT
5+5 & 10+10mm
GJERESIA E DUKSHME
39mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Ndarje fikse
Fixed partition wall open air
03
Ndarje fikse me kënd të ndryshueshëm
04
Ndarje fikse me konstruksion T
05
Ndarje fikse me seksion tërthor
02
Ndarje fikse me derë
Fixed partition wall with door