Alumil Albania
Choose your local website

Ndarje

Find room dividers suitable for offices, hotels and houses
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

P100-7 P100
SMARTIA P100 është një sistem ndarës klasik i brendshëm me linja të drejta dhe të holla që ofrojnë zgjidhje ideale për mjediset dhe zyrat e biznesit modern, dhomat e takimeve dhe banketeve, dhe kudo që ndarja është çështje qëllimi dhe stili.
P200-DSC08079_1 P200
Një sistem ndarës mjaft i dallueshëm me linja jashtëzakonisht elegante dhe estetikë të lartë. Opsione kanati struktural ose gjysëm struktural, është një sistem unik i projektuar posaçërisht për të ofruar një sërë avantazhesh jashtë konkurrencës.
covid-cafe-exterior P19 V-Blocker
Ndarje e brendshme dhe e jashtme kundër Coronavirus & infeksione të tjera virale për funksionim të sigurt dhe fitim maksimal të biznesit.
Krahasim Produkti (0)