Alumil Albania
Choose your local website
Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD77

Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD77

Përshkrim
SUPREME SD77 është sistemi i ALUMIL për dyer hyrëse cilësore që kërkojnë dizajn modern, performancë të lartë dhe siguri. Sistemi siguron aftësinë për të krijuar konstruksione të shumëfishta të kombinuara ose me panele alumini ose me xham. Falë dizajnit modern, të sheshtë dhe koplanar, ofron një uniformitet elegant që rrit dizajnin dhe estetikën inovative të serive.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Dizajn modern
  • Niveli i lartë i sigurisë
  • Lehtësi aksesi, ideale për njerëzit me nevoja të veçanta dhe fëmijë
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Kursime të larta të energjisë
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi të jashtëzakonshme me përformancë të certifikuar.
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Performancë
UF
nga 0,85 W+AB3:AB32/m2K
Karakteristikat
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
22 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
117 mm
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
4
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjite e dyerve hyrëse me panel alumini ose xhami
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Polyamide 40 mm gjerësi, Kooltherm, Shkumë izoluese
GJERESIA E KORNIZES
77 mm
UE
from 0,7 ë/m²K
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
23 mm deri në 59 mm
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrical at 3 levels ëith EPDM gaskets
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
PERSHKUESHMERIA E UJIT
7A
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
02
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
03
Derë me hapje me panel izolues
04
Derë me kanat dopje me panel izolues
05
Derë me hapje me panel izolues dhe pjesë fikse
06
Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç
07
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
08
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç