Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000

Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000

Përshkrim
SMARTIA M15000 është një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara që shërben për një gamë të gjerë të dyerve të ndryshme hyrëse me performancë të kënaqshme.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Shumëllojshmëri e dizajnit të profilit
  • Niveli i mirë i sigurisë
  • Izolim i mirë i zërit
  • Funksionalitet i lartë
  • Zgjidhje për hapsira të mesme
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Zgjidhje të veçanta hotelesh
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
GJERESIA KANATIT
50 mm
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
GJERESIA E KORNIZES
50 mm
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
18,5 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
116,4 mm
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
5mm deri në 40 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

14
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
15
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
16
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
17
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç
Dosje referuese