Alumil Albania
Choose your local website
Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD95

Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD95

Përshkrim

Sistemi SUPREME SD95 i përket serive të ALUMIL-it për dyer hyrëse me standarde të kualitetit të lartë. Sistemi përfshin një gamë të plotë termike profilesh me dizajn të drejtë për linjë tërësisht ndërtimesh që ofrojnë funksionalitet të lartë. Garantimi i shumë opsioneve të mbushjes duke përfshirë panelet prej alumini ose xhami, SD95 SUPREME mund të përmbushë tendencat arkitektonike dhe estetikën më të kërkuar.

Avantazhet

  • Dizajn modern
  • Niveli i lartë sigurie
  • I lehtë për tu aksesuar sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Kursime të jashtëzakonshme të energjisë
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi të jashtëzakonshme me shfaqje të certifikuara

Certifikimet

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Performancë

UF
nga 1,2 deri në 2,1 W/m²K

Karakteristikat

PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24mm deri në 54 mm
GJERESIA E KORNIZES
95 mm
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
122 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 3A
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
22 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 34 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë hyrje me hapje
02
Derë hyrje dopjo kanat me mbushje xhami
03
Derë me hapje me panel izolues
04
Derë me kanat dopje me panel izolues
05
Derë me hapje me panel izolues dhe pjesë fikse
06
Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç
07
Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse
08
Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse dhe Superluç