Alumil Albania
Choose your local website
Sistem për dyer hyrëse M940

Sistem për dyer hyrëse M940

Përshkrim

COMFORT M940 është një sistem ekonomik jo i izoluar dhe i lehtë për dyer hyrëse pa ndryshuar performancën dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.

Avantazhet

  • Zgjidhje për hapsira të vogla
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Zgjidhje të veçanta hotelesh

Certifikimet

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Klasike, Apartament

Karakteristikat

REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
109,6 mm
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 8A
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 deri në 24 mm
GJERESIA E KORNIZES
37 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
PESHA KANATIT
deri në 120 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
07
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me grilë
08
Dritare dopje me Rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami
09
Derë hyrje me hapje nga brenda me prag
10
Derë hyrje me hapje nga jashtë me prag