Alumil Albania
Choose your local website

Dyer - Hyrje

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
SD77
Alumil Supreme
SD77
Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην ασφάλεια και με ομοεπιπεδότητα των προφίλ, που χαρίζει ομοιομορφία και σύγχρονη αισθητική.
SD95
Alumil Supreme
SD95
Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου με προδιαγραφές υψηλών επιδόσεων σε ασφάλεια και θερμομόνωση και με σύγχρονη αισθητική χάρη στις ομοιόμορφες ομοεπίπεδες επιφάνειες.
M11000-IMG_3435 M11000
SMARTIA M11000 është një sistem i izoluar i cili mund të mbulojë një gamë të gjerë nevojash të ndryshme në lidhje me dyert e hyrjes prej alumini me performancë të kënaqshme.
IMG_6723 M15000
Πολύ υψηλής ασφάλειας μη-θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου, προσφέρει εύκολη πρόσβαση και ομοεπιπεδότητα με ίσιες γραμμές σχεδίασης.
M15000_br_man M15000 BR
Μέγιστης αντίστασης σε διάρρηξη μη-θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου και κλωβών ασφαλείας, ιδανικό για εξαιρετικών απαιτήσεων περιπτώσεις και ανάγκες.
M15000_rs_right1 M15000 RS
SMARTIA M15000 RS është një sistem me hapje i përshtatshëm për ndërtimin e dyerve hyrëse. Ka një dizajn të veçantë për parandalimin e përhapjes së tymit dhe erërave në zona të veçanta të mbrojtura të ndërtesave
M20000-IMG_1848 M20000
Θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου, προσφέρει κατασκευές με ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια, σε μία οικονομικά ελκυστική πρόταση.
AdobeStock_108739528 M9400
Μη-θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου, παρέχει ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών χαμηλού προϋπολογισμού.
IMG_2512 M940
COMFORT M940 është një sistem ekonomik jo i izoluar dhe i lehtë për dyer hyrëse pa ndryshuar performancën dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.
Krahasim Produkti (0)