Alumil Albania
Choose your local website
Sistem struktural SMARTIA M50

Sistem struktural SMARTIA M50

Përshkrim

SMARTIA M50 është nje sistem fasade me eficensë të lartë energjitike, e cila ofron nje pafundësi zgjidhjesh dhe i përmbush të gjitha kërkesat e arkitekturës moderne.

Avantazhet

 • Rritja e përshkrueshmërisë së dritës natyrore në sajë të dizajnit të sistemit, i cili përfshin një version Strukturor, duke përdorur të njëjtat kolona dhe tranversa.
 • Kursime shumë të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm energjitik
 • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
 • Niveli i lartë i sigurisë për shkak të mbrojtjes K3 kundër-vjedhjeve 
 • FB 4S me buldozerë, FB 6S.
 • EI 30 i mbrojtur nga zjarri.
 • Rritja e nivelit të izolimit të zërit
 • Funksionalitet maksimal
 • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit
 • Shumëllojshmëri e madhe tafesh me mundësi të përforcimeve të çelikut në rast të ngarkesave të erës së lartë.
 • Sistemi efektiv i evakuimit të ujit
 • Mbështetëse speciale për mbrojtje nga drita
 • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
Standarde
LLOJI I INSTALIMIT
Standarte

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
50 mm
GJERESIA E KOLLONES
12 deri në 234 mm
GJERESIA E TRAVERSES
12 deri në 234 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami ose silikon struktural
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
1300
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
1300
PESHA MAKSIMALE
180 Kg

Performancë

REZISTENCA NDAJ GODITJEVE
I5 /E5
SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ±3 KN/m2
PERSHKUESHMERIA E UJIT
R7
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa ± 2 KN/m1
REDUKTIMI I ZERIT
32, 42,47
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3
RREZISTENCE NDAJ ZJARRIT
E30, Eë30
REZISTENCA NDAJ PLUMBAVE
FB6S, FB4

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
UF
nga 1,0 deri në 1,8 W/m²K
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me hapje Antiribaldi
02
Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë
03
Derë me hapje nga jashtë
04
Derë me hapje nga brenda
05
Dritare me hapje për nga jashtë
06
Dritare me hapje paralele për nga jashtë