Alumil Albania
Choose your local website
Sistem fasade me performancë të lartë SMARTIA M7

Sistem fasade me performancë të lartë SMARTIA M7

Përshkrim

SMARTIA M7 është një sistem fasade e kompletuar persa i përket eficensës së lartë energjitike, e cila ofron një cilësi të lartë konstruktive me çmime të arsyeshme duke përmbushur të gjitha kërkesat e sigurisë. 

Avantazhet

 • Rritja e përshkrueshmërisë së dritës natyrore në sajë të dizajnit të sistemit, i cili përfshin një version Strukturor, duke përdorur të njëjtat kolona dhe tranversa.
 • Kursime shumë të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
 • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
 • Rritja e nivelit të sigurisë
 • Rritja e nivelit të izolimit të zërit
 • Funksionalitet maksimal
 • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit
 • Përshkueshmëria e lartë e ajrit dhe ngushtësia e ujit në sajë të vida mbrapa mbuluar nga rondelë tranverse
 • Sistemi efektiv i evakuimit të ujit
 • Mbështetëse speciale për mbrojtje nga drita
 • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
Standarde
LLOJI I INSTALIMIT
Standarte

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
50 mm
GJERESIA E KOLLONES
28 deri në 250 mm
GJERESIA E TRAVERSES
16,5 deri në 257,5 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami ose silikon struktural
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
2788
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
973
PESHA MAKSIMALE
180 Kg

Performancë

SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ± 2 KN/m2
PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE 1200
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC4

Karakteristikat

UF
nga 1,0 deri në 2,3 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me hapje Antiribaldi
02
Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë
03
Derë me hapje nga jashtë
04
Derë me hapje nga brenda
05
Dritare me hapje për nga jashtë
06
Dritare me hapje paralele për nga jashtë