Alumil Albania
Choose your local website
Sistem fasade COMFORT M3 për montim më të shpejt

Sistem fasade COMFORT M3 për montim më të shpejt

Përshkrim
M3 është nje sistem gjysme struktural I izoluar termikisht me kanata qe varen per instalim më të shpejt
Avantazhet
  • Rritja e pershkrueshmerise dritës natyrore falë dizajnit të sistemit
  • Efiçiencë e kënaqshme e energjisë
  • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
  • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare
  • Shumëllojshmëri e madhe e kolonave për ngarkesa të erës së lartë
  • Aftësi për të ofruar sipërfaqe me shume kende
Gjenerike
ESTETIKE
Gjysëm -Strukturale
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
55 mm
GJERESIA E KOLLONES
49 deri në 139 mm
GJERESIA E TRAVERSES
47 deri në 154 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Kasë alumini e vazhduar
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
501
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
68
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
Performancë
SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ± 2 KN/m1
PERSHKUESHMERIA E UJIT
R6
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4
Karakteristikat
UF
nga 3,7 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje nga jashtë
02
Derë me hapje nga brenda
03
Dritare me hapje për nga jashtë