Alumil Albania
Choose your local website
COMFORT M4 sistem fasade e izoluar termikisht

COMFORT M4 sistem fasade e izoluar termikisht

Përshkrim
M4 është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt
Avantazhet
  • Rritja e përshkrueshmerise te dritës natyrore falë dizajnit minimal të sistemit
  • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
  • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare
  • Zëvendësimi i lehtë i syzeve të thyera
  • Mund të aplikohen dritare të projektuara
Gjenerike
ESTETIKE
Strukturale
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
55 mm
GJERESIA E KOLLONES
49 deri në 139 mm
GJERESIA E TRAVERSES
47 deri në 154 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Silikon struktural
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
501
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
68
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
Performancë
SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ± 2 KN/m1
PERSHKUESHMERIA E UJIT
R6, dritare 9A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
UF
nga 3,7 W/m²K
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje nga jashtë
02
Derë me hapje nga brenda
03
Dritare me hapje për nga jashtë