Alumil Albania
Choose your local website

Fasada

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
M7-IMG_1603 M7
SMARTIA M7 ështe nje sistem fasade I kompletuar per eficensë të lartë energjike, e cila ofron nje kualitet te lartë konstruktiv me me cmime te arsyeshem duke permbushur të gjitha kerkesat e sigurise
M50-IMG_3074 M50
SMARTIA M50 është nje sistem fasade me eficens të lartë energjie, e cila ofron nje pafundesi zgjidhjesh dhe i përmbush te gjitha kerkesat e arkitektures moderne
M6-IMG_1701 M6
SMARTIA M6 është një sistem i plotë izolues për fasada, i cili është ideal për konstruksione të mëdha dhe mund të përmbushë me efikasitet të gjitha kërkesat arkitekturore, për shembull, krijimin e kornizave të mëdha.
M65 M65
SMARTIA M65 is a unitized curtain wall system ideal for high-rise buildings, which provides freedom in architectural design. The construction of the building's envelope is done by assembling big panels consisted of many glass frames, either structural or with visible aluminium covers
M85-1 M85
SMARTIA M85 është një sistem i fortë dhe i izoluar sistemit fasade. Eshte opsioni ideal per ndertesat e larta, duke te lejuar per te krijuar fasada me dizenjime te ndryshme, sipas tendencave te fundit arkitekturore
M85S-P1010019 M85s
SMARTIA M85s është sistemi I ri fasade I ALUMILIT me poliamid dhe kollone 85 mm.
M4-MG_5985 M4
M4 është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt
IMG_2367-m3 M3
M3 është nje sistem gjysme struktural I izoluar termikisht me kanata qe varen per instalim më të shpejt
Krahasim Produkti (0)