Alumil Albania
Choose your local website
WOODALUX materiali inovativ i ndërtimit për hijëzim efektiv dhe dekor bashkëkohor të ndërtesës

WOODALUX materiali inovativ i ndërtimit për hijëzim efektiv dhe dekor bashkëkohor të ndërtesës

Përshkrim

Një produkt inovativ bazuar në profilet prej alumini mbuluar me material druri të përbërë të një cilësie të lartë. Ideal për aplikime dekori dhe hijëzimi, që ofrojnë një pamje natyrale të ndërtesave dhe ndërtimeve në ambientet e jashtme, që zgjasin në kohë.
Rrjeta dekorative, pllaka veshjeje vertikale dhe horizontale, fletë (louver) pergole dhe rrethimi të përdorura dhe si material ndërtimi që plotëson shumë qëllime. 

Avantazhet

  • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje në krahasim me drurin 
  • Jashtëzakonisht rezistent ndaj faktorëve të kalbjes së drurit (kripa, insektet) dhe kushtet atmosferike të vështira 
  • Estetikë natyrale dhe e ngrohtë në kontrast me alumini e lyer me pudër
  • Zgjat më shumë se druri, pa u zbehur kur është në kontakt me dritën e diellit
  • Qendrueshmëri e shtuar e cila lejon gjatësi më të mëdha 
  • Mund të lakohet, nuk thyhet dhe qëndron drejtë
  • Varietet i madh në termat e profileve, ngjyrave dhe aplikimeve
  • Material i përdorshëm për shumë qëllime, i lehtë-menaxhueshëm
  • Inovativ dhe diferencohet në treg

Certifikimet

Karakteristikat

PERQENDRIMI I METALEVE TE RENDA
Më e ulët se kufijtë maksimalë
TESTI I MOTIT (4982-2)
Në përputhje (pa vrima, pa çarje, pa shtrembërim, pa boshllëqe, pas 1500 orësh)
APLIKIME
Rezidenca moderne, ndërtesa tregtare dhe zyra, hotele dhe qendra tregtare
VENDOSJA - INSTALIMI
Korniza alumini për veshje, pergola dhe korniza rrethimi
VARIACIONI NGJYRAVE
Tetë (8)
STRUKTURA - SIPEERFAQESORE
Sipërfaqe e ashpër drunore
QUV TESTV
Pothuajse asnjë ndryshim ngjyrash, pas 4200 orësh
PERDORIMI
Veshje dhe fasada dekorative, hijezime ndertesash, pergola, gardhe, grila, material ndertimi per shume perdorime
ESTETIKA
Natyrale dhe minimale
LLAK ME KRIPE ACID (A.A.S.S.)
Në përputhje (pamja fillestare, pas 1008 orësh)
VENDOSJA - INSTALIMI
Horizontalisht, vertikalisht, në mur ose të projektuar, të lakuar
MATERIAL ALIAZH
Aliazh alumini i ngurtësuar (6063)
REACH EC 1907/2006
Pa ftalate, pa fosfor
PROFIL
Gjashtë (6)