Alumil Albania
Choose your local website

SPECIFIKIMI

Gjithçka rreth Arkitektit

Çdo projekt që ndërmerrni përfaqëson një sfidë të re. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni realitet vizionin tuaj nëpërmjet sistemeve të avancuara të aluminit që mund të plotësojnë edhe kërkesat më të kërkuara.

Çdo projekt që ndërmerrni përfaqëson një sfidë të re. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni realitet vizionin tuaj nëpërmjet sistemeve të avancuara të aluminit që mund të plotësojnë edhe kërkesat më të kërkuara.

MBESHTETJE

Pranë jush në çdo fazë

Pavarësisht fazës së projektit tuaj, ne ofrojmë mbështetje dhe eksplorojmë zgjidhjet më të mira për ju. Inxhinierët tanë me përvojë të konsulencës nga departamenti ynë i shitjeve janë gjithmonë në dispozicionin tuaj, duke ofruar zgjidhje të dizajnuara të personalizuara për projektin tuaj.

Certifikimi Ndërkombëtar Cradle to Cradle Certified® Silver

Jan 25, 2023, 12:35 e pasdites
Title : Certifikimi Ndërkombëtar Cradle to Cradle Certified® Silver
Subtitle :
Url : https://www.alumil.com/albania/corporate/news/2022/05/05/alumil-the-first-greek-company-of-architectural-aluminium-systems-cradle-to-cradle-certified
Category :
CTA : Mëso më shumë
Duration :
Sort order : 4
ALUMIL është bërë kompania e parë greke e sistemeve arkitekturore të aluminit me certifikim ndërkombëtar Cradle to Cradle Certified® Silver për një gamë të gjerë të produkteve të saj. Ky është standardi global për produkte të sigurta të qëndrueshme dhe të krijuara me përgjegjësi ndaj mjedisit.
Page :
Load more comments
Thank you for the comment! Your comment must be approved first
Login to be able to comment
Comment by from
Ata thanë për ne

Urban Soul Project

"Me ALUMIL, ne kemi një bashkëpunim të shkëlqyer në disa nga projektet tona më sfiduese. Cilësia e lartë dhe aftësia për të prodhuar konstruksione të veçanta kornizë janë karakteristika unike të ALUMIL. Sidomos për "Zeus is Loose" çështja e kornizave ishte kritike për shkak të madhësia e tyre (në fakt u hap e gjithë fasada, u hoqën muret e mbushjes dhe mbeti vetëm korniza strukturore).

Tasos Georgantzis

Ata thanë për ne

"Elementi kryesor i kësaj "shpelle" unike ("Ncaved House") ishte pamja e madhe, me kornizë të detit në lindje dhe atriumeve të brendshme në perëndim, duke bashkuar të gjitha ambientet e brendshme me peizazhin. Sistemet minimale ALUMIL na ndihmuan për të arritur pikërisht këtë qëllim. Ne përdorëm sistemin rrëshqitës SUPREME S650 të serisë PHOS dhe kjo zgjedhje rezultoi e justifikuar, duke ofruar funksionalitet dhe dizajn të sofistikuar."

Iliana Kerestetzi

Ata thanë për ne

Aristides Dallas Architects

"Kufiri midis së brendëshmes dhe së jashtmes ka humbur dhe hapësira nën pllakën e vetme të betonit ndihet e unifikuar" (ai flet për projektin "Lap Pool House"). "Ky synim projektimi u përfundua me përdorimin e sistemit special të ALUMIL që u hap lart hapësirës. Kjo hapje këndore nxjerr në pah dizajnin abstrakt të ndërtesës dhe thekson unifikimin e marrëdhënies midis brendësisë dhe jashtme dhe pamjes drejt horizontit."

Aristides Dallas