Alumil Albania
Choose your local website

Paraqit Historikun Tënd

Nëse jeni arkitekt,instalues ose përpunues dhe dëshironi të ndani historinë tuaj për një projekt të bërë me produktet e ALUMIL, atëherë ne po presim me padurim të gjitha detajet. 

Ne nuk mund të publikojmë çdo histori tuajën, ndaj mos na keqkuptoni nëse e juaja nuk është përzgjedhur. Nëse ne e postojmë projektin tënd, do duhet disa javë derisa të shfaqet në website-in tonë. Ju lutem, lexoni politikën e të drejtave të autorit përpara se të na dërgoni materialin.

Si të paraqes historinë time

Për të paraqitur një projekt për tu marrë në konsideratë, plotësoni formularin më poshtë dhe më pas na dërgoni foto ose video të projektit në adresën e emailit: [email protected].

Instruksione

 

  • Lloji i imazhit : vetëm jpg , RGB Colour Mode (nëse ka ndonjë gif, përfshijeni dhe atë)
  • Numri i propozuar i fotove : 10-20 imazhe jpg (foto, diagrama , piktura, foto reale)
  • Teksti : 300-100 fjalë 
  • Video : Ju mund të na dërgoni një link në Vimeo, Youtube ose diku tjetër për ta përfshirë video-n në artikull.

Për dokumenta të medha, me më shumë se 2mb, ju lutem mos na i dërgoni materialet në mënyrë të drejtpërdrejtë, përdorni një web server, siç është WeTransfer, Google Drive, Dropbox, etj. Sigurohuni se folderat tuaj në Dropbox dhe/ose Google Drive do të na dërgohen nëpërmjet një linku publik. 

Accept terms