Alumil Albania
Choose your local website

Zyrat - Shoqata Eksporteve të Greqisë Veriore

Situata


Ky projekt i veçantë rinovimi është një shembull i shkëlqyer i efikasitetit të energjisë dhe estetikës së lartë përmes instalimit të sistemeve të avancuara të ALUMIL. Në veçanti, detyra kryesore ishte për të përmirësuar plotësisht ndërtesën e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Selanikut, e cila strehon Shoqatën e Eksportit të Greqisë Veriore, në qendër të Selanikut. Ndërtesa e Dhomës është përmirësuar jo vetëm në lidhje me efikasitetin e energjisë, por edhe estetikisht, duke e shndërruar atë në një ndërtesë moderne në harmoni absolute me tendencat arkitekturore moderne.

Zgjidhja


Konsumi total i energjisë së ndërtesës u zvogëlua në mënyrë të konsiderueshme falë zbatimit të sistemeve novatore termoizoluese të ALUMIL. Në veçanti, u instalua sistemi i fasadës termike SMARTIA M7, një sistem i avancuar që siguron konstruksione me cilësi të lartë dhe plotëson të gjitha kërkesat arkitektonike. Për më tepër, janë aplikuar edhe sistemi i avancuar për dyert SMARTIA M11500 dhe sistemi për dyert e hyrjes SUPREME SD77, të dy karakterizuar për dizajnin e tyre të jashtëzakonshëm dhe performancën e lartë të izolimit termik. Zbatimi i këtyre sistemeve specifike të energjisë nuk ishte një rastësi, sepse përveç performancës së tyre të jashtëzakonshme, ato mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me njëri-tjetrin, duke siguruar një rezultat të jashtëzakonshëm estetik.

E fundit por jo më pak e rëndësishme, sistemi i rregulluar i mbrojtjes nga drita SMARTIA M5600 u instalua për të lejuar kontrollin e rrezeve të diellit, sidomos gjatë verës, duke siguruar në të njëjtën kohë edhe një përmirësim estetik shtesë falë dizajnit të sofistikuar.

Identiteti Projektit

Vendi
Greqi
Qyteti
Selanik
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

ΑΛΟΥΤΕΧΝΗ ΕΠΕ Ζηρδέλης Ε. Θωμάς