Alumil Albania
Choose your local website

Via Green

Situata

Koncepti arkitektonik i ndërtesës ka të bëjë me çmontimin e fasadës dhe depërtimin nga natyra, duke siguaruar një karakter unik ekologjik për Via Green. Dy blloqe ndërtimi të veçanta kombinohen në katet e para dhe përbëjnë një hapësirë ​​unike zyrash, restorantesh luksoze dhe dyqane.

Rrezultatet

Përmes përdorimit minimal të betonit të dukshëm dhe përdorimit të fasadave, ndërtesa arrin të mos dominojë zonën përreth saj. Drita natyrale bie e pandërprerë në ndërtesë, duke mundësuar rritjen e bimëve të shpërndara në fasadë, duke siguruar një frymë qetësie në ankthin e kryeqytetit të Ankarasë. Formë e thjeshtë dhe minimale, e ndjekur nga linjat e përkulura në paraqitjen horizontale, të cilat formojnë konveksitetin e ndërtesës, duke mbetur të qëndrueshme në nivel vertical e duke theksuar qëndrueshmërinë e saj. Prania intensive e florës në zonën përreth zbulon standardet e larta ekologjike dhe teknologjike që ndërtesa ka siguruar. Via Green është një shembull i gjallë i harmonizimit absolut të arkitekturës bashkëkohore dhe kërkesave të efikasitetit energjetik të zhvillimit të qëndrueshëm.

Identiteti Projektit

Vendi
Turska
Qyteti
Ankara
Shto tek të preferuarat