Alumil Albania
Choose your local website

Unirii View

Situata

Krijuar për të përmbushur ambiciet e atyre që dëshirojnë të themelojnë kompanitë në pjesën më qendrore të Bukureshtit, kjo ndërtesë madhështore dhe elegante 73 metra dhe 19-katëshe paraqet një koncept të jashtëzakonshëm arkitektural. Karakteri postmodern i linjave të tij të projektimit thekson një qasje minimaliste, ashtu si elementët art deco.

Rrezultatet

Duke adoptuar tonet e ngjyrave të ndërtesave fqinje integrohet pa probleme në zonën përreth. Modeli i dy hapjeve të mëdha xhami, të kombinuara me dy më të vogla, rishfaqet në të gjithë sipërfaqen e fasadës, duke luajtur me simetrinë nga dyshemeja në dysheme, duke formuar një përbërje vizuale stimuluese. Vendndodhja e tij në qendër të qytetit si dhe lartësia e saj imponuese ofrojnë një pamje të gjithë horizontit. Pjesa e brendshme e ndërtesës mban një karakter minimalist, me nuanca të tokës dhe elementë të fshehura të ndriçimit, duke siguruar një luks të matur, ndërkohë që njëkohësisht nxjerr në pah një ambienti të njohur për punonjësit e kompanive. Megjithëse dritaret e ndërtesës vendosen në të njëjtin nivel me pjesën tjetër të fasadës, hapjet dhe ballkonet e vogla me elemente ndriçimi të fshehura, të cilat nuk ndjekin një model specifik, përmirësojnë ndikimin vizual të Unirii View ndërsa bie nata.

Identiteti Projektit

Vendi
Rumunija
Qyteti
Bukurešt
Viti
2018
Shto tek të preferuarat