Alumil Albania
Choose your local website

Stay homm® Miltiadou Urban Luxury Suites

Sfida

Ndërtimi i një hoteli apartamentesh në zemër të Athinës, ishte një sfidë e madhe me dy çështje që duheshin adresuar: integrimin e godinës së re në mjedisin urban të mjedisit në qendër të qytetit dhe sigurimin e shërbimeve me cilësi të lartë për ata që do të qëndroni në të.

Zgjidhja

Stay Homm ndodhet në Monastiraki, Athinë, një zonë e ngarkuar dhe turistike në qendër të kryeqytetit. Apartamentet e saj ishin rezultat i një rinovimi të madh në vitin 2019, i cili synonte të transformonte një ndërtesë të vjetër industriale në një hotel modern boutique me apartamente me qira.
Firma arkitekturore TAF, e cila ishte përgjegjëse për projektimin, theksoi linjat e thjeshta të pastra, hapësirat komode dhe funksionale, plasticitetin dhe ndriçimin e bollshëm natyror. E bardha u zgjodh si ngjyra kryesore dhe shfaqet në një larmi materialesh dhe tekstesh të ndryshme, duke nënvizuar në mënyrë unike qasjen minimale që u ndoq në projekt.
Të 15 apartamentet i bëjnë përshtypje vizitorit me ndjenjën e harmonisë dhe relaksimit që ofrojnë. Një rol kryesor luajtën dhe sistemet e aluminit të izoluar termikisht, të cilët plotësojnë në mënyrë ideale rezultatin, duke ofruar qëndrueshmëri dhe rehati termike. Pamja e mrekullueshme e Lycabettus dhe Akropolit në katin e 6-të të ndërtesës, shton eksperiencën e vizitorit, duke i dhënë atij një shans të veçantë për të parë një pamje panoramike të kësaj zone të mrekullueshme historike.
Stay homm® Miltiadou Urban Luxury Suites është një hotel modern apartamentesh, që ofron një infrastrukturë të plotë për momente të qeta relaksi. Një oaz i vogël në qendër të Athinës!

 

Identiteti Projektit

Vendi
Greqi
Qyteti
Athinë
Viti
2019
Shto tek të preferuarat