Alumil Albania
Choose your local website

Vila SKA

Situata

Në Ikoyi, krahinë plot gjallëri e Lagos, një rezidencë projekton një ekuilibër absolut midis natyrës dhe luksit. Linjat e thjeshta dhe elegante arkitektonike në tonet e tokës dhe të bardha, dizajni minimal dhe mbi të gjitha, respektimi i peisazhit dhe natyrës jane mbizotëruese. Hapësira mjaft të mëdha, të cilat janë të mbuluara nga korniza minimale të dukshme alumini dhe sipërfaqe transparente qelqi, përbëjnë kanalin e komunikimit midis mjedisit të jashtëm dhe të brendshëm.

Rrezultatet

Në perimetrin e shtëpisë ka një bollëk të florës lokale e cila është shpërndarë në brendësi. Në të njëjtën kohë, drita natyrale përpiqet të mbizotërojë hapësirat duke krijuar një lojë fantastike midis hijeve dhe ndriçimit artificial. Elementi i ujit shkakton një ndjenjë të fortë qetësie ndërsa shkallët e pishinës humbasin ndërsa uji thellohet. Në brendësi, linjat vertikale dhe horizontale të dizajnit shfaqet fuqishëm në mobiljet luksoze dhe të rehatshme. Kur perëndon dielli, ndriçimi i butë shfaq luksin e jashtëzakonshëm që theksohet në mënyrë të thjeshtë dhe elegante nga lloje të ndryshme materialesh si gur gëlqeror, dru, beton dhe metal.

Identiteti Projektit

Vendi
Nigeria
Qyteti
Lagos
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

TECHNIKAL, Νικολής Νίκος