Alumil Albania
Choose your local website

Shkolla fillore "Vera Miščević"

Në Belegis, një fshat serb që ndodhet afër lumit Danub, ka përfunduar ndërtimi i një shkolle fillore.

Një nga karakteristikat kryesore të dizajnit të shkollës është fakti se ajo nuk e ndërpret ndikimin e lumit, por bashkëjeton me të në një mënyrë totalisht harmonike. Ky dizajn nga Studio A&D Architects nxjerr në pah efektin e lumit në zonë dhe thekson kalimin e qetë nga mjedisi natyror në mjedisin e ndërtuar artificial. Theks i veçantë iu kushtua lehtësisë së kalimit nëpër mjediset e shkollës për personat me aftësi të kufizuara, duke e bërë ndërtesën shumë të aksesueshme.

Shkolla fillore “Vera Miščević” ishte e pajisur me sisteme alumini me mentesha si dhe me anim dhe kthesë, të cilat kontribuojnë ndjeshëm në sigurinë, rritjen e ndriçimit natyror dhe uljen e humbjeve termike. Në të njëjtën kohë, shtatë hyrjet e saj lejojnë autonominë e seksioneve të ndryshme të ndërtesës, të cilat mund të funksionojnë veçmas nëse lind nevoja - për shembull, në situata të tilla si një pandemi.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve me mentesha të ALUMIL, vizitoni faqet e produkteve tona duke ndjekur këtë link.

 

Identiteti Projektit

Vendi
Serbi
Qyteti
Belegiš, Stara Pazova
Viti
2021
Shto tek të preferuarat