Alumil Albania
Choose your local website

Rotana Park

Situata

Në një kryeqytet unik, si ai i Emirateve të Bashkuara Arabe, aktivitetet tregtare dhe profesionale bashkëjetojnë me rekreacionin dhe luksin. Stili i tij mbetet i rreptë, por në të njëjtën kohë nënvizon një ndërtim plot luks, me linja arkitektonike të qëndrueshme e solide. Betoni i dukshëm thekson ngurtësinë dhe lejon që hijet të luajnë me dritën në fasadën e ndërtesës kur dielli perëndon dhe duke sjellë kështu natën.

Rrezultatet

Elementet strukturorë siç janë metali, qelqi dhe çimentoja janë bashkuar në mënyrë të përkryer dhe pa probleme së bashku, përmes një kombinimi, i cili mezi pret të mbajë të paprekur si përmasat e ndërtesës ashtu edhe karakterin vendas. Vizitorët shijojnë pamjen e pakontrolluar drejt parkut aty pranë në pjesën perëndimore të ndërtesës, si dhe kanalet ujore natyrore në verilindje, me të vërtetë të pa ndikuara nga kushtet e jashtme falë sistemeve të energjisë me performancë të lartë. Për hijezim të brendshëm u zgjodhën hije tokësore, me tone të forta ngjyrash dhe ndriçim të butë në mënyrë që të promovonin uniformitetin e karakterit të miratuar nga arkitektët. Ndërtesa mund të karakterizohej si një "perlë" tektonike që ndërthur në mënyrë harmonike luksin, profesionalizmin dhe rekreacionin.

Identiteti Projektit

Vendi
UAE
Qyteti
Abu Dabi
Shto tek të preferuarat