Alumil Albania
Choose your local website

Kulla Ring

Situata

Ka një lloj të caktuar ndërtesash që na bëjnë përshtypje në shikim të parë dhe Kulla Ring (Ring Tower) është padyshim një prej tyre. Ndërtesa spektakolare 16-katëshe mahnit me kombinimin e saj në mënyrë perfekte. Arkitektura klasike strikte dhe elementët modernë janë estetikisht të këndshëm deri në detajet më të 'imta'.

Zgjidhja

Fasada është projektuar me një sistem fasade prej alumini nga Alumil, i cili ka treguesin më të mirë përsa i përket termoizolimit. Ky sistem lejon që rrezet e diellit të hyjnë në ndërtesë duke reduktuar ndjeshëm konsumin e energjisë. Fasada ofron eficencë energjitike me xhamin e punuar nga arkitekti Arnaudov nga kompania dizenjuese Integra, duke ofruar ndjesinë e qendrueshmërisë. 

Identiteti Projektit

Vendi
Bullgari
Qyteti
Sofia
Viti
2021
Shto tek të preferuarat