Alumil Albania
Choose your local website

Regnum Sky Tower

Situata

Duke u ndalur në thelb te individi, funksionaliteti dhe përdorshmëria, kjo ndërtesë i kombinon ato për të ofruar një krijim arkitektonik i cili dallon midis kaq shumë të tjerëve në një nga zonat më të mëdha të biznesit në Ankara. Linjat kryesore të projektimit janë aplikuar në mënyrë uniforme në të gjithë ndërtesën prej 150 metrash. Fasadat u përdorën si një velë boshe mbi të cilën u formua një imazh unik.

Rrezultatet

Linjat e projektimit horizontal dhe vertikal plotësojnë shpatet që çojnë në majë përmes "vallëzimit" të tyre. Dizajni minimal thekson karakterin e ndërtesës, pasi për kompanitë që ndodhen në të, ekziston një kërkesë e fortë për një imazh të qartë dhe serioz. Drita natyrale, e cila hyn pa pengesa brenda ndërtesës, ndihmon dhe rrit efikasitetin dhe produktivitetin ndërsa krijon një ndjenjë lirie. Hapësirat e gjelbërta krijojnë një atmosferë të këndshme, ndërsa shprehin karakterin ekologjik të ndërtesës. Qasja arkitektonike dhe inxhinierike duke përdorur teknologji të përparuar ndërtimi dhe sisteme inovative mekanike dhe elektrike e bëjnë Regnum Sky Tower ekologjikisht të dukshëm për efikasitetin e saj të lartë të energjisë. Të gjitha këto funksione dhe tipare ofrohen në një strukturë të vetme, të fragmentuara në një mënyrë shumë inteligjente për ti shërbyer nevoja të ndryshme të njerëzve të ndryshëm.

Identiteti Projektit

Vendi
Turqi
Qyteti
Ankara
Shto tek të preferuarat