Alumil Albania
Choose your local website

Rezidencë Private në Aegina

Sfida

Me synimin për të rujatur karakterin minimal të projektimit arkitektonik, ndërtesa luksoze ishte e pajisur me systemin termik me rrëshqitje prej SUPREME S650. Zgjedhja është ideale për të mbuluar hapsira të mëdha dhe për të rritur dritën natyrale në brendësi falë kornizës së tij minimale të dukshme të aluminit.

Zgjidhja

Pika kryesore e ndërtesës është tipologjia këndore mbresëlënëse e SUPREME S650 e cili shpreh një ndjenjë lirie dhe mundëson bashkimin hapsirës së jashtëme me mjedisin e brendshëm. Vendndodhja e ndërtesës në zonën e Perdikës në Aegina ofron pamje të qartë. U përdor gjithashtu sistemi i aluminit me efikasitet të lartë të energjisë SUPREME S77, si dhe sistemi i aluminit SMARTIA M10800 për atriume.

Identiteti Projektit

Vendi
Ελλάδα
Qyteti
Αίγινα
Zona
Αίγινα
Viti
2009
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

TECHNIKAL, Νικολής Νίκος