Alumil Albania
Choose your local website

Shkolla Bujqësore Amerikane

Situata


Shkolla Bujqësore Amerikane është një organizatë e pavarur jo-fitimprurëse arsimore e themeluar në 1904 në Selanik, në mënyrë që të mbulojë nevojat arsimore të popullatës në Greqi dhe Ballkan. Duke u përballur me kërkesën në rritje për arsimin e lartë, Shkolla Amerikane e Fermës themeloi "Kolegjin Perrotis të Bujqësisë, Mjedisit dhe Shkencave të Jetesës" në vitin 1995, përmes një donacioni të znj. Aliki Perroti, në përkujtim të bashkëshortit të saj, Dimitris Perrotis. Përmes Kolegjit Perrotis, studentët përgatiten të marrin pozicione udhëheqëse në administratën e biznesit bujqësor ushqimor, teknologjinë ushqimore, bujqësi dhe ruajtjen e burimeve natyrore.

Sfida


Në vitin 2017 u zhvillua hapja madhore e Qendrës së re moderne arsimore, një projekt i zyrës arkitekturore "Kouloukouris and Associates", e cila përbëhet nga tre kate prej 3,500 metra katrorë dhe dy krahë paralelë që janë të lidhura me një oborr spanjol, duke përfshirë klasat dhe studimet dhoma, amfiteatro, laboratore dhe objekte të trajnimit komunal për 700 studentë.

Zgjidhja

Duke përmbushur standardet e larta të ndërtesave të avancuara, sistemi inovativ i dritareve me këllëf SUPREME S77 është një zgjidhje ideale, duke garantuar siguri dhe efikasitet shumë të lartë të energjisë. Për më tepër, sistemi i posaçëm i pragut të dritares COMFORT M8800 i cili u aplikua, ofron një zgjidhje funksionale që mund të përshtatet në mënyrë perfekte me sistemet me mentesha të ALUMIL. Sistemi fasadë SMARTIA M7 dhe sistemi i hijezimit SMARTIA M5600 sigurojnë një ekuilibër të përsosur midis ndërtesës dhe mjedisit përreth, duke përfituar nga drita natyrale duke reduktuar gjurmën e energjisë së ndërtesës.

Identiteti Projektit

Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

Atrium A.E.