Alumil Albania
Choose your local website

Ndërtimi i zyrave dhe dyqaneve FUNAI Amoiridis - Savvidis

Situata


Ndërtesa e kompanisë AMIRIDIS-SAVVIDIS S.A., në të cilën veprojnë zyrat dhe centrali shërbimeve qendrore, ndodhet në Selanik (87, 17 nëntor, Zona ΕΜΟ, Pylaia), në një hapësirë ​​prej 9000 m². Që nga viti 1989, AMIRIDIS-SAVVIDIS S.A. është përfshirë në mënyrë dinamike në fushën e importimit dhe shitjes me shumicë të pajisjeve elektronike dhe elektrike.

Zgjidhja


Sistemi i fasadës me izolim termik COMFORT M3, i vërtetuar nga Α.Α.Μ.Α. (American Architectural Manufacturers Association), ofron estetikë të lartë dhe lejon fabrikim dhe instalim të lehtë, në sajë të dizajnit të saj të veçantë. Për më tepër, dizajni i jashtëzakonshëm gjysmë-strukturor siguron një rezultat të shkëlqyeshëm, ideal për ndërtesat moderne.

Identiteti Projektit

Vendi
Greece
Qyteti
Thessaloniki
Shto tek të preferuarat