Alumil Albania
Choose your local website

Metsan Nexus

Situata

Në anën aziatike të qytetit të Stambollit, një projekt arkitektonik ofron shkëlqimin e tij, duke përmirësuar me praninë e tij nivelin shoqëror të zonës. Ky projekt konsiston me një përbërje të dy ndërtesave 36 katëshe të lidhura me njëra-tjetrën nga një ndërtesë cilindrike 19-katëshe. Projekti konsiston në një dizajn të thjeshtë dhe linear i cili është i kombinuar me tipare inovative por pa ndonjë ndjenjësi ekstravagance, pavarësisht vëllimit të tij.

Rrezultatet

Hapsirat e mëdha, vendet e pavarura të argëtimit dhe një përpjekje e vazhdueshme për pamje pa pengesa dhe panoramike ofrojnë një ndjenjë unike të lirisë. Ndërtimi i ngurtë i bërë nga betoni krijon një përshtypje të dukshme, ndërsa në të njëjtën kohë panelet prej xhami të fasadës sjellin ekuilibër në të gjithë konstruksionin duke lejuar bashkimin midis mjedisit të jashtëm dhe atij të brendshëm. Dizajni minimal në mobilje dhe dekorimi në brendësi është i kombinuar me praninë e lakimit intensiv, ngjyrave të tokës dhe lartësi të ulët në mënyrë që të përmirësohet pamja e pa penguar. Kur të vijë nata, ndriçimi që mbulon ndërtesën sjell luks dhe siguron prestigj shtesë për emrin e saj, e cila tani është markë tregtare e Stambollit.

Identiteti Projektit

Vendi
Turska
Qyteti
Istanbul
Shto tek të preferuarat