Alumil Albania
Choose your local website

Maja e Jayabheri

Tre kulla 29-katëshe që janë të destinuara për përdorim banimi, ngrihen në qiellin e qytetit të 4-të më të populluar në Indi. Maja e Jayabheri, i projektuar nga Genesis Planners, është një projekt standard ndërkombëtar që ka marrë një certifikim LEED për dizajnin e tij të qëndrueshëm.

Duke parë pjesën e jashtme të 3 ndërtesave, qasja moderne është evidente. E vërtetojnë vijat e drejta dhe thjeshtësia e gjuhës arkitekturore. Në ambjent të brendshëm, apartamentet ofrojnë mobilie të cilësisë së lartë dhe një pamje të qartë.

Përveç komoditetit dhe luksit të rezidencave, një tjetër element i përhapur është edhe ndriçimi natyral, i cili përmirësohet ndjeshëm nga sistemet e avancuara të aluminit që pajisin projektin. Kornizat rrëshqitëse dhe me varëse dallohen për elegancën e tyre, janë ideale për klimën e ngrohtë të vendit dhe plotësojnë rezultatin përfundimtar.

Arkitekt: Genesis Planners

Identiteti Projektit

Vendi
India
Qyteti
Hyderabad
Viti
2019
Shto tek të preferuarat